Har du brug for at stille skarpt på jeres processer eller sparring?

Kontakt os med det samme – vi er klar til at hjælpe!

Ring til os på +45 70701293
Send en mail: kontakt@efficaxii.dk

Eller skriv til os ved at bruge formularen neden for, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi gemmer kun oplysninger til at tage kontakt til dig. Hvis vi etablerer et samarbejde, gemmer vi oplysningerne for at sikre den bedst mulige historik. Oplysninger bliver ikke delt eller videregivet til tredjepart uden dit samtykke.

Økonomi

Opnå bedre økonomiske resultater og styrk likviditeten med EfficaXII. Virksomheder med effektive og skarpe arbejdsprocesser er mindre sårbare overfor udsving i f.eks. konjekturer eller kundesammensætninger.

Oplever din virksomhed svingende likviditet?
Opnå bedre økonomiske resultater og styrk likviditeten med EfficaXII. Virksomheder med effektive og skarpe arbejdsprocesser er mindre sårbare overfor udsving i f.eks. konjekturer eller kundesammensætninger.
Med EfficaXII opnår du skarpe arbejdsprocesser i din virksomhed bl.a. gennem dokumentation og optimering af salg, produktion og administration.

Drift

Din virksomhed skal være omstillingsparat, så den kan komme stærkt igennem f.eks. en pandemi, inflation, når energipriserne stiger eller ny lovgivning som den nye bogføringslov bliver indført.
Har din virksomhed været påvirket?
Få en stabil og fleksibel virksomhed med EfficaXII. For at kunne forudsige hvad der påvirker dine økonomiske resultater og likviditet, kræver det overblik og en effektiv drift. Så er din virksomhed forberedt, når verden ændrer sig.

Arbejdsmiljø

Arbejdsglæde hos dine medarbejdere, er måske den vigtigste vej til succes for din virksomhed. EfficaXII hjælper dig til at skabe et godt arbejdsmiljø f.eks. gennem en god onboarding, medarbejderindflydelse og forståelse for
virksomhedens værdikæde. Ansvarsfordeling og beføjelsesrettigheder er også vigtige fokusområder. Din vej til et godt arbejdsmiljø starter hos den enkelte medarbejder. Sammen kan I skabe skarpe arbejdsprocesser.

Vidensdeling

Være bedre rustet når der opstår sygdom, eller en medarbejder fratræder sin stilling med EfficaXII. Fraværet af en vidensperson i din virksomhed kan pludselig opstå, og hvis du ikke har den rette dokumentation af arbejdsprocesser på plads, kan det i sidste ende koste din virksomhed penge.
Hvor gode er I til at dele viden?
EfficaXII hjælper dig til en stærkere organisation gennem vidensdeling så din virksomhed opnår større fleksibilitet med den rette dokumentation af arbejdsprocesser. Det gør jer stærke ved fravær af videnspersoner, ændringer af medarbejdersammensætning og f.eks. ved brug af vikarer.