EfficaXII - Effektiviseringsværktøj

Dokumentations- og effektiviseringsværktøj

Effektiviseringsportal til din virksomhed som gør det muligt at dokumentere og effektivisere den daglige drift uden brug af konsulenter.

Praktisk værktøjskasse kombineres med virksomhedens egen portal samt vidensdeling og -læring.

BASIS

298 kr. pr. bruger/måned

CUSTOMIZED

bogholderi software

Skræddersyet onboarding

Kom nemt i gang med effektiviseringsværktøjet EfficaXII. Når du tilmelder din virksomhed til EfficaXII, så hjælper vi dig via personlig support, så alle virksomhedens administrative medarbejdere nemt kommer i gang med brug af platformen.

Kundesupport:

Vores kundesupport har stor regnskabs- og administrativ erfaring. Vi sidder klar til at besvarer eventuelle spørgsmål, og er tilgængelige med tips og vejledning.

Platformen er nem at bruge, og vores erfaring er at alle medarbejdere hurtigt er i gang med brug af platformen.

effektivisering af virksomheds drift

Effektiviseringsværktøj

Effektiviseringsværktøjer er redskaber og metoder, der hjælper virksomheder med at forbedre deres arbejdsprocesser for at opnå større effektivitet, produktivitet og konkurrenceevne.

EfficaXII er en softwareapplikation der hjælper virksomhedens administration med at  strukturere arbejdsprocesser.

Implementering af EfficaXII effektiviseringsværktøjet:

Ved at implementere EfficaXII kan virksomhedens administration opnå øget produktivitet, reduceret tidsforbrug og forbedret kvalitet i opgaverne. Vi tilbyder grundig onboarding i platformen så I nemt kommer i gang med brugen af EfficaXII.

opgavestyring excel

Effektiv administration

Effektiv administration er afgørende for enhver virksomheds succes. Det indebærer en velorganiseret og smidig styring af virksomhedens ressourcer, processer og personale for at opnå maksimal produktivitet og lønsomhed.

De administrative medarbejdere er ofte afhængige af andre i organisationen for at kunne udføre deres opgaver. Med EfficaXII’s opgavestyring skabes der et overskueligt overblik for alle medarbejdere. Såvel interne som eksterne.

EfficaXII er et hjælpeværktøj  

  1. Med EfficaXII kan virksomheden automatisere og strømline administrative processer som regnskab, bilags styring og opgavestyring.

  2. Tydeligt definerede roller og ansvarsområder sikrer, at alle medarbejdere nemt kan løse deres opgaver og bidrage effektivt til virksomhedens mål.