KURSER

KURSER

Vi har siden 2007 afholdt kurser i regnskab og økonomi samt effektivisering af virksomheders drift. Derudover har vi afholdt skræddersyede kurser for virksomheder i forbindelse med implementering af f.eks. nyt IT eller i forbindelse med større ændringer af arbejdsgange.

Bliv klogere når det passer dig

Onlinekurser giver dig og dine medarbejdere fleksibilitet i en travl hverdag, og passer til enhver virksomhed. Vores kurser er designet til onlineundervisningen, og er opdelt i moduler og består typisk af undervisningsvideoer, guides og opgaver. Portalen er åben 24 timer i døgnet. Moduler og videoer kan genses efter behov.

Vi udbyder online kurser indenfor:

  • Økonomi
  • Regnskab
  • Effektivisering
 
Vi tilbyder også skræddersyede kurser, hvis du og din virksomhed har brug for at blive eksperter indenfor et helt specielt område. Vi har f.eks. tidligere afholdt skræddersyede kurser om:
 
  • Nyt ERP-system – hvordan anvendes hvert modul
  • Månedsafslutning og rapportering
  • Onboarding af nye medarbejdere
  • Projektstyring, fremdrift og økonomi
  • Igangværende arbejder, opgørelse og indregning
  • Virksomhedens værdier, mål og primære aktiviteter i værdikæden/flow
 
Er du blevet nysgerrig, så kontakt os på 70701293 og få inspiration til hvordan din virksomhed med fordel kan anvende kurser skræddersyet til jer.
ressourceoptimering i virksomhed

Kom i gang med EfficaXII, udgiften er tjent hjem den første måned!

økonomistyring

Økonomi

Opnå bedre økonomiske resultater og styrk likviditeten med EfficaXII. Virksomheder med effektive og skarpe arbejdsprocesser er mindre
sårbare overfor udsving i f.eks. konjekturer eller kundesammensætninger.

Oplever din virksomhed svingende likviditet?

Med EfficaXII opnår du skarpe arbejdsprocesser i din virksomhed bl.a. gennem dokumentation og optimering af salg, produktion og administration.

driftsoptimering

Drift

Din virksomhed skal være omstillingsparat, så den kan komme stærkt igennem f.eks. en pandemi, inflation, når energipriserne stiger eller ny lovgivning som den nye bogføringslov bliver indført.

Har din virksomhed været påvirket?

Få en stabil og fleksibel virksomhed med EfficaXII. For at kunne forudsige hvad der påvirker dine økonomiske resultater og likviditet, kræver det overblik og en effektiv drift. Så er din virksomhed forberedt, når verden ændrer sig.

ledelsesrapportering

Arbejdsmiljø

Arbejdsglæde hos dine medarbejdere, er måske den vigtigste vej til succes for din virksomhed. 

EfficaXII hjælper dig til at skabe et godt arbejdsmiljø f.eks. gennem en god onboarding, medarbejderindflydelse og forståelse for

virksomhedens værdikæde. Ansvarsfordeling og beføjelsesrettigheder er også vigtige fokusområder. Din vej til et godt arbejdsmiljø starter hos den enkelte medarbejder. Sammen kan I skabe skarpe arbejdsprocesser.

opgavestyring excel

Vidensdeling

Være bedre rustet når der opstår sygdom, eller en medarbejder fratræder sin stilling med EfficaXII. Fraværet af en vidensperson i din virksomhed kan pludselig opstå, og hvis du ikke har den rette dokumentation af arbejdsprocesser på plads, kan det i sidste ende koste din virksomhed penge.

Hvor gode er I til at dele viden?

EfficaXII hjælper dig til en stærkere organisation gennem vidensdeling så din virksomhed opnår større fleksibilitet med den rette dokumentation af arbejdsprocesser. Det gør jer stærke ved fravær af videnspersoner, ændringer af medarbejdersammensætning og f.eks. ved brug af vikarer.