Vi tilbyder effektivisering

Det vigtigste for en virksomhed er en effektiv drevet virksomhed.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at understøtte jeres virksomhed til en effektiv drift og tilbyder derfor online værktøjer til forbedring og fastholdelse af jeres effektivitet. Vi står også klar med assistance og rådgivning så I får den optimale løsning.

En vigtig del af effektivisering er udvikling og fastholdese af viden samt deling heraf. Vi tilbyder derfor speciel designede online kurser.

Effektiv drift for specielt revisorer, bogholdere og konsulenter kan uderstøttes af vores speciel designede kundeportal.

Vi er klar
til at hjælpe med at effektiviserer din virksomheds administration

opgavestyring i outlook

Effektivisering af administration

EfficaXII er et proces- og opgave styringsværktøj, der sikrer bedre likviditet, bedre overblik over bilag og dokumenter og en fælles forståelse for sammenhængen i virksomheden.

EfficaXII er er en software platform der gør det nemt at bevarer overblik over de administrative opgaver, – samler dokumenter, forenkler processer i administrationen og effektiviserer det administrative arbejde.

Desuden udmærker EfficaXII sig ved at samle nøgletal for nem og effektiv ledelsesrapportering.

Kundeportal til økonomi og administration

EfficaXII er en dansk udviklet software, baseret på vores erfaringer siden 2007 med effektivisering af virksomhedens drift. Vores erfaring rummer både store virksomheder samt SMV’er.

Med EfficaXII får du en mere effektiv drevet virksomhed, bedre indtjening og bedre likviditet. EfficaXII lever naturligvis op til de nyeste krav fra bogføringsloven, data er krypteret og du kan tildele medarbejdere relevant adgang. 

EfficaXII er særdeles velegnet hos revisorer, og i mellemstore virksomheder hvor der er store bilags mængder.

Book en gratis demo af EfficaXII i dag, og lad os vise dig hvor nemt det er at opnå en effektiviseringsgevinst.

Dokumentstyring, opgavestyring og overblik

Effektive processer og klare målbare mål er nøglefaktorer for at drive en succesfuld virksomhed.

Hos EfficaXIUI har vi specialiseret os i at skabe et system og dertilhørende online platform, der effektiviserer dokumentstyring, opgavestyring og rapportering for administrationens medarbejdere

Vi forstår de indbyrdes forbundne processer, der kræver omhyggelig planlægning og udførelse.

Med EfficaXII får de administrative medarbejdere en struktureret tilgang der letter det daglige arbejde, forbedre arbejdspladsens trivsel, og styrker organisationens virksomhedens konkurrenceevne.

EfficaXII er udviklet af regnskabskyndige med mange års erfaring i administrative funktioner.

Effektiv administration

Stå stærkere med
skarpe processer